Dyreclairvoyance & -telepati

Kontakt mig og hør mere

Der er en energi, som forbinder alt levende. En spirituel kraft.

I virkeligheden kan vi alle kommunikere med dyr. Vores hjerner er gearet til det.

Naturfolk, som lever i pagt med naturen, har altid gjort det.

Jeg har trænet til det, man kalder dyrehvisker, som er en ikke verbal måde at snakke med dyr på.

På den måde behøver vi ikke at observere og analysere dyrene for at forstå, hvorfor de gør som de gør, men vi kan få det direkte fra ”dyrets mund”.

Jeg kan også få information om, hvordan de har det i kroppen.

Jeg fungerer her som et medium, og kommunikationen kan gå begge veje, så jeg kan både lytte til dyret, men også give information til dyret ved hjælp af billeder.

 

Hvorfor dyretelepati?

En dyretelepati kan være god, hvis der er adfærd din dyreven udviser, som skaber problemer for jer, eller som du har svært ved at forstå.

De ting som dyr kan have godt af at vide, kan være, at ting den har ubegrundet frygt for, ikke er nødvendigt, eller for en hund, at den ikke skal beskytte familier eller ejere. Det kan være et dyr er blevet flyttet og har forladthedstraumer – som det har brug for at få healet, eller den skal have fortalt, hvordan den nye situation er.

Er der en særlig ting, du gerne vil vide, må du gerne sige det, så jeg kan koncentrere mig om det spørgsmål, mens jeg er i kontakt med dyret. 

Jeg undersøger, hvad der er årsagen til adfærden, men spørger også ind til generelt trivsel.

Dyr elsker at kommunikere telepatisk og oplever det ofte i sig selv om en healing – så du kan nogle gange opleve at dyret er roligt under og efter sceancen.

Jeg taler ikke med dyr, som er syge og ikke har været beset af en dyrlæge.

Du skal være forberedt på, at hvis du skal have succes med at støtte dit dyr til en ændret adfærd, kan det betyde, at du også ændrer noget i din kontakt med dyret.

Pris: kr. 800,- 

Disclaimer: Det kan forekomme at jeg ikke får information, når jeg stiller ind på dyret eller at det ikke vil snakke (det kan jo lyde som en dårlig undskyldning – men det sker) I så fald skal du ikke betale eller du får evt. indbetalt beløb tilbage.