“Jeg havde en ferie-hund med i sommerhus. Ejeren skulle en masse den uge og jeg kunne passende tage den med, så den kunne få selskab og lange gåture. 

Den første aften, da mørket faldt på, blev han urolig: Mens jeg roligt sad og læste, hyperventilerede han, løb omkring, kikkede ud ad vinduerne og kradsede heftigt på dørene. Vi gik en tur, men han blev ikke mere rolig. Jeg lukkede op til de tilstødende værelser i tilfælde af, at der var for varmt. Men han blev ved med at drøne rundt med opspilede øjne og kradse på dørene, puffe appellerende til mig, knurre og småbjæffe med tungen ud af halsen.

Så kom jeg i tanke om Nina. Jeg tror måske ikke helt på det clairvoyance-noget, men måske kunne hun give mig et godt råd. Nina var klar med det samme. Hun sad og var faldet i søvn over bøgerne den aften, og blev ret begejstret for afbrydelsen. Vi snakkede om, hvad jeg kunne gøre og Nina bekræftede mig i, at jeg skulle ignorere ham så godt jeg kunne. Efter at have sendt et par billeder af hunden, observerede jeg ham stille og roligt mens han faldt til ro og endte med at lægge sig på gulvet i soveværelset. 

Resten af aftenen var han rolig, bortset fra et tidspunkt hvor han fandt et tyggeben. Her blev adfærden med at løbe fra dør til dør, opspilede øjne osv. gentaget, til jeg tog benet fra ham. 
Jeg talte med Nina i løbet af aftenen og hun fortalte, at hun havde haft kontakt med hunden og at han ikke vidste hvorfor han var med. Nina fik forklaret ham, at han var med på ferie og at han kom hjem til sin familie igen. Desuden havde der været en form for negativ energi i huset, som Nina fik ”sendt videre”. 

Ja, hvad skal man sige til det? Det er måske bare tanker. Men hunden faldt til ro, og hvordan skal jeg forklare dét? I hvert fald var det en god oplevelse af at kunne gøre noget for den lille fyr jeg havde med.”

- Fjernclairvoyance og telepati med hund